Om Oss

Vårt mål er å gi alle muligheten til å få et objekt som for alltid kan huske en livskamerat, som vi deler gode øyeblikk og erfaringer med, fordi det er det dyrene våre er for oss. Etter en lang periode med refleksjon kom vi til den konklusjon at det ikke er noe bedre enn en juvel.

Derfor grunnla vi Rahvandi, slik at vi kan gi alle eierne muligheten til å få riktig tilbehør for å gjøre kjærligheten til kjæledyret deres evig. Vi jobber hardt og omhyggelig for å snu et spesielt øyeblikk eller minne i noe vakkert, holdbart og holdbart, som kan brukes og varer evig.

Å se merkevaren og samfunnet vokse er en stor tilfredshet for oss, og vi prøver hver dag å gjøre kundene våre så fornøyde som mulig, med noen nye innovative, fantastiske produkter. Vi er veldig oppmerksomme på detaljer for å sikre at produktene våre er uendelige og unike stykker.  Vi er stolte av vårt arbeid og Porthfer trosbekjennelse, Do Good, berører alle aspekter av selskapet vårt. Fra vår givende modell til vår bedriftskultur og bærekraftige produktdesign, ser vi vår virksomhet som et kjøretøy for å gjøre en innvirkning. For informasjon, tvil eller spørsmål kan du gjerne kontakte oss på info@rahvandi.net.  Et medlem av teamet vårt vil svare deg så snart som mulig!

Velkommen til Rahvandi, hvor vi setter kundene først!