FAQs

I hvilken valuta er prisene jeg ser på nettstedet?

Alle priser er i NOK

Jeg har nettopp lagt inn en bestilling, når vil den bli sendt?

Vi gjør vårt beste for å sende varer så fort som mulig. Det kan ta 2-5 dager med produksjonstid for levering av bestillingen/bestillingene, gjennomsnittlig leveringstid er 5-15 virkedager. Sporingsnumre oppdateres 1-3 dager etter at bestillingen er sendt. Hvis du ikke har et sporingsnummer etter 5 virkedager, kan du sende en e-post til info@rahvandi.net

Jeg er ikke forelsket i bestillingen min, kan den returneres? Hva om det er et problem?

Vi tilbyr en refusjonsgaranti på 100% hvis produktet er defekt eller skadet. Vi gir deg 20 dager til å sende den tilbake til oss for full refusjon. Du må sende det for egen regning, når vi har mottatt produktet, vil vi refundere hele beløpet for det opprinnelige kjøpet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se den aktuelle delen.  Før du sender den tilbake, vennligst kontakt oss for å få all informasjon om hva du skal gjøre. Merk: Hvis pakken din er på farten, må du vente på at den kommer og returnere den før du mottar en refusjon.

Kan jeg kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen uten straff innen 2 timer fra bestillingstidspunktet bare ved å sende en e-post til info@rahvandi.net! I alle fall er det nødvendig å kansellere bestillingen før frakt. Hvis varen allerede er sendt eller behandlet, beklager vi at vi ikke kan kansellere bestillingen, men du kan se etter retur når du får den.

Jeg skrev inn feil adresse, hva skal jeg gjøre nå?

Hvis du har bekreftet at adressen som ble oppgitt på kjøpstidspunktet er feil eller ufullstendig, vennligst gi oss beskjed umiddelbart via e-post til info@rahvandi.net. Hvis adressen som vises er feil, kan vi endre adressen til riktig innen 12 timer. Ingen refusjon vil bli garantert etter de 12 timene med feil sending. 

Hvor lang tid tar det å levere?

Leveringstidene varierer når vi sender over hele verden fra forskjellige oppfyllingssentre basert på hvor du befinner deg. Gjennomsnittlig leveringstid er 6-12 virkedager.

Spørsmålet jeg har er ikke i bakgrunnen, kan du hjelpe meg?

Sikkert! I tilfelle du ikke har fått svar på nysgjerrigheten din fra vanlige spørsmål, kan du sende oss en e-post til info@rahvandi.net eller skrive til oss ved hjelp av boksen nedenfor, og vi hjelper deg gjerne på alle mulige måter. Vi mottar et stort antall e-poster, så for å sikre at vi kan svare deg i tide, vennligst oppgi bestillingsnummeret ditt eller spesifiser varen eller artiklene av interesse for deg og forklar tvilen så tydelig som mulig, takk. 

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.